Hitit Anaokulu
BAHÇELİEVLER MAH. BAHABEY CAD. NO1 İÇ KAPI NO 1 BAHÇELIEVLER MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI B BLOK MERKEZ / ÇORUM

VİZYON

Öğrencilerimizin gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan Okul Öncesi Programı ile bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile eğitimde fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen ,kendi öğrenmesini sorumluluğuna alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk İlke Ve İnkılaplarını içselleştirmiş aynı zamanda geleceğe bilimsel geniş bir bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

İkili Öğretim

08.00-18.00

Servisimiz yoktur.

Çorum Valiliğine 100 metre mesafededir.

Çorum Merkez

Diğer Hususlar

Okulumuz Bahçelievler Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi uygulama anasınıfı iken Bakanlığımızca bağımsız anaokulu haline dönüştürülmüştür.01.01.2023